onsdag 31. oktober 2012

Julekort av papirpose


På dette kortet har jeg  kuttet bort litt av posen. Brukt mønsterark fra poppydesign. Snøkrystall-puncher fra MS og fotoknudsen. Øverst på taggen har jeg brukt TH dies. Seambinding sløyfe fra WOC, stempel fra Kort og Godt. Jule poststempelet tror jeg er fra NSS. Bak bildet har jeg brukt blonde, kakeserviett og fjær.




tirsdag 30. oktober 2012

Til ei lita prinsesse

Dattera til ei venninne ble 4 år forrige uke og her er gaven jeg laget til henne.
Kortet, et kjolekort, har jeg lagt i bloggen her tidligere. Pyntet en papirpose jeg hadde liggende så det ble passende ei lita prinsesse. Emma eeelsker nemmelig prinsesser. Jeg har også strikket en Skappel-genser til henne. Rosa selvfølgelig, som er ynglingsfargen hennes.









KLEM:)

søndag 28. oktober 2012

Candy hos Kort og Godt


Kort og Godt har ny blogg.
Masse flott inspirasjon fra Kort og Godts design team og akkurat nå en fantastisk candy.
Ta en titt her.


Candyen trekkes 30. november

Denne hadde vært en drøm å vinne.
Krysser fingre og tær:)

søndag 21. oktober 2012

Bursdag-tag til mann...


Da har jeg prøvd å scrappe litt maskulint. Synes det er vanskelig å lage til gutter/menn, så det trenger jeg å trene på. Lagd en tag med tag.
Jeg har fått nye stempler fra Vilda Stampst, kamera- filmstipe og Tekststempelet "Time flies", råstilige synes jeg. Så de først hos Rita's Univers.
Bil, poststempel og "Absolutt mann" stempelet er fra Kort og Godt. Kalender og tekst "leve-nyte-føle" er fra Kreativ Hobby. Mønsterark er fra Pion. Klype og tannhjul fra TH, klokkecharm fra Korthobby. Seambinding sløyfe er farget med distress vintag photo og walnut stain. Ellers har jeg puttet på en flatbanket kort, en brads, brusboks dings og hyssing.
 









Deltar i utfording hos
Papirpikene, utfordring # 8 - gutt/mann
Card and scrap, utforsring 41 - bruk brads

Ønsker alle en riktig flott uke!

lørdag 20. oktober 2012

DT utfordring # 6 - Bruk tekststempel

Ny utfordring hos Scrappin' All Over.
Denne gangen vil vi se tekststempel som hovedmotiv. 

Matavfallspose igjen, blitt en favoritt det:)
Tekststempelet jeg har brukt er fra North Star Stamps. Mønsterark fra Pion - Grandma's school book, nydelige ark. MS punch. Doily-dies fra Cherry Lynn. Kaffeflekk stempel fra Kreativ Hobby. Perlebånd og sløyfe kjøpt hos papirpikene, diverse blomster og en blonde fra en topp jeg hadde.






Håper dere koser dere med denne utfordingen.
Lykke til!

God helg:)

torsdag 18. oktober 2012

Rosa jul!

Har laget et sjokolade julekort til ei lita jente. Det er plass til to små melkesjokolader i den. Brukt mønsterark fra Pion. Blomster fra WOC, bortsett fra med rosa kuler, den har jeg fått av min bestemor. Stempler fra Kort og Godt og Kreativ Hobby. Rosa fjær er kjøpt hos Unik Hobby. Snø stjernene er punchet ut i rosa kartong og påført et lag med distress stickles - rock candy (synes dårlig på bildet).





Deltar i utfording hos
Anonyme Scrappere, utfordring # 52 - Rosa

onsdag 17. oktober 2012

Glade jul, hellige jul...

Har laget et julekort av matavfallspose med de delikate mønsterarkene fra Pion. De runde diesene er fra spellbinders, kvist fra TH og swirlene fra magnolia. Snøkrystallene er punch fra fotoknudsen og Martha Stewart(de store). Kantdiesen er fra nellie's. Charms, halvperler, roser og seambinding er fra Woc. Blonde er kjøpt hos Papirpikene. Rundt motiv og på teksten har jeg brukt silver stickles. Tekststempler fra Kort og Godt, Stempelglede og Kreativ hobby.







Deltar i utfordring hos

Wild Orchid Challenges, uke 61 - Silver and gold
Scrapperiket, utfrodring 60 - swirls
Nordsalten hobbyklubb, utfordring # 63 - Jul

Vi tenner våre lykter.....

Nok et posekort. Mønsterark fra Poppydesign. Motivet husker jeg ikke hvor kommer fra, men har kjøpt klippearket hos Papirpikene. Tre og lykt er dies fra TH. Det samme er kantdiesen jeg har bruk på taggen inne i kortet. Snøkrystaller er punch fra Fotoknudsen og MS. Tekststempel på forsiden er fra Stempelglede og poststempelet på taggen er fra Kort og godt. Tatt de ut med dies fra Neelie Snellen. Svertet med distress - walnut stail og vintage  photo. Disse er også brukt lykt og gjerde før jeg sprutet på vann for at sverten skulle skli ut. Bildet har fått litt gesso på seg og på tre og lykt har jeg prøvd meg med snow writer fra DecoArt. Det ble så der...





Deltar i utfordring hos

Vintage utfordring, utfordring 49 - skap lys i en mørk tid


mandag 15. oktober 2012

Totentreff

I helga var det Totentreff igjen. Jeg tok ikke bilder, men det har Rita vært så flink å gjort, så kikk innom Rita's kosekrok. Jeg var bare med på lørdag, men veldig gøy. Her er et av kortene jeg laget der.

Et posekort. Mønsterark med tekst fra Inkido. MS kantpunch og store snøkrystaller. Halvperler, pin og blonde fra WOC. Bomullsblonder fra Panduro. God Jul stempel fra Kort og Godt. Bark hjertet er kjøpt i en blomsterbutikk. Julestjerner fra Papirdesign.





Deltar i utfordring hos
Nordsalten Hobbyklubb, utfordring # 63 - Jul

Ønsker alle en god uke!

mandag 8. oktober 2012

Anonyme Timeglass Del 4


Hovedtema:
IKKE KVADRATISK eller REKTANGULÆRT
Del 4: Matching

Lag ett matchende sett på 3
(du velger innhold)  

Dette skapte litt hodebry, men det er vell meningen med utfordringer. Nå er jeg da i mål:)
Jeg har pyntet et gammelt norgesglass jeg fant i kjelleren etter min bestemor. I tillegg laget jeg et rør av kartong til å ha ekstra telys i og et kort hører jo også med en gave. Det ble et easelcard igjen, synes de er veldig dekorative.
Jeg brukte hjertedies fra spellbinders, mønsterark fra Prima, blonder, perlebånd og seambindingsløyfe er fra WOC. Fugl på gren-diesen er fra Marianne design. De er først svertet med distress - walnut stain og vintage photo og så sprayet med glimmer mist - walnut gold.Tekststempler fra Kort og godt.

 






 Deltar i utfording hos
Anonyme Scrappere - Anonyme timeglass høst 2012
Papirdokkene, utfordring # 37 - vintage/shabby chic

Det var den siste av oppgavene i Anonyme Timeglass. Det har vært en hektisk uke, men veldig gøy. Spennende å se alle bidragene son har kommet inn.

Takk så mye for alle hyggelige kommentarer. 
Da tar jeg noen dager scrappefri (tror jeg) før Totentreffet går av stablen på Eina til helga:) 

Ønsker alle en riktig god uke.

Klem:)



 

Mer jul

Nok et posekort!
Mønsterark fra Maja design. Tekststempler fra Kreativ Hobby. Poststempler fra Kort og Godt. Motiv fra Kort og Godt klippeark. Julestjerne og halvperler fra papirdesign.



Deltar i utfording hos

Kreativ Hobby, verdens kortlager dag, oppgave 1 - skisse

søndag 7. oktober 2012

Jul


Et juleposekort med tag.
Brukt MS punch øverst på posen. Mønsterark på forsiden fra Inkido, noteark på tag fra Laydybug. Klippeark fra Kort og Godt. Gjerdet er MS punch. Brukt 2 typer bomulsblonder, garn (smc, kjøpt på Lykke på CC Gjøvik ) og perlebånd. Tekststempler fra Kreativ Hobby. Snøkrystallene er tatt ut med punch fra fotoknutsen, har påført distress stickles - rock candy på dem.





Deltar i utfordring hos
Kreativ Hobby, verdens kortlager dag, oppgave 2 - bruk min 3 forskjellige bånd
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...